Et (lidt) nyt LOOKLAB

Som I måske har bemærket, sker der i disse dage en hel del ændringer her på LOOKLAB. Trine træder ud, mens andre nye bloggere kommer til. Derudover har vi fået et nyt, lækkert layout!

Vi vil gerne sige tak for et godt samarbejde med Trine, som har budt på masser af sjove oplevelser. Til gengæld glæder vi os også til at byde nogle nye bloggere velkommen i vores lille fællesskab, som stadig vil bestå af nøje udvalgte blogs. Allerede nu kan du sige hej til Tine aka. Modeso og de tre junkies, StyleJunkie (Laura), HealthJunkie (Sofie) og BeautyJunkie (Birgitte & Cecilie). Desuden har vi lukket LOOKnow ned, så bloggerne derfra nu i stedet kan findes på LOOKLAB. Du kender dem måske allerede, men ellers hedder de Celine, Anna Sofie, Louise og Stine Mo.

Vi håber, I vil tage godt imod de nye medlemmer af LOOKLAB-familien – vi synes i hvert fald, at de er mega seje!

Alt det bedste,
LOOKLAB.

Skriv en kommentar

4 kommentarer til “Et (lidt) nyt LOOKLAB”

 1. Marianne skriver:
  14. juni 2012 kl. 13:30

  Velkommen til de nye og synes det nye layout ser rigtig godt ud :)

  Dog vil jeg lige sige, at det kunne være fint, hvis det var lettere at se hvilke bloggere, der har postet de forskellige indlæg på forsiden. Som det er nu, står det med hvid, og når billedet så ligeledes har hvid baggrund, kan man kun læse det, hvis man f.eks. markerer hele siden. :)

  • Looklabskriver:
   15. juni 2012 kl. 14:00

   Hej Marianne. Dejligt du kan lide det nye layout. Vi er opmærksom på hvid-skrift-på-hvid-baggrund-problemet og er i gang med at finde en løsning. Kh. LOOKLAB.

 2. Maria skriver:
  15. juni 2012 kl. 09:50

  Jeg er enig med Marianne – Fedt med nye bloggere! Men forsiden kunne godt fungere bedre… :) Det gamle layout var meget mere overskueligt.

  Tak for jeres store arbejde. Besøger looklab hver dag, og har ingen ambitioner om at stoppe!

  • Looklabskriver:
   15. juni 2012 kl. 14:01

   Hej Maria. Vi arbejder som sagt på en løsning med forsiden, men mange tak for din kommentar. Vi er glade for, at du fortsat vil læse med. Kh. LOOKLAB.